Karmatte Bungalow

Kartepe Konaklama Karmatte Bungalow Zirvedeki Sınırsız Eğlence

Karmatte Bungalow

Karmatte Bungalow

Karmatte Bungalow, muhteşem doğası ve eşsiz manzarası ile Kartepe’de sizlere harika bir konaklama imkânı sunuyor. Sapanca ve Maşukiye sınırında yer alan tesisimiz ile tatil severler için en özel lokasyonlara oldukça yakınız. Maşukiye’ye yalnızca 5 km’lik bir mesafede bulunan bungalovlarımız, Sapanca Gölü’ne 7 km, Kartepe Kayak Merkezine ise 12 km uzaklıkta olup, çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşılabilmektedir.

Özellikle İstanbul’da yaşayan ve kendileri için özel bir kış tatili planlamak isteyen kişiler için İstanbul’a yalnızca 1 saat uzaklıkta yer alan tesisimiz, Maşukiye’nin ve Sapanca Gölü’nün doğasını, Kartepe Kayak Merkezi’nin tatil imkânlarını iç içe barındırırken, sizlere dolu dolu bir tatil yaşayabilmeniz için içi huzur dolu bir bungalov konaklaması sunmaktadır.
Yalnızca size özel bir bungalovda hayatınızın en huzur verici tatillerinden birini yaşayabilmek için Kocaeli Kartepe’de bulunan Karmatte Bungalow tesisimizi tercih ederek, şehrin stresli, gürültülü ve bunaltıcı yapısından kurtularak kendinizi doğanın ve evlerimizin konforuna bırakabilirsiniz.

Sapanca Havuzlu Bungalov
Sapanca Havuzlu Bungalov

Marmara bölgesinin ve Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Kartepe Kayak Merkezi’nde yapacak olduğunuz kış tatili için konforlu ve huzurlu bir konaklama imkânı arıyorsanız, doğa ile iç içe tesisimizde modern, şık ve lüks bungalov evlerimizde konaklayabilirsiniz.
Yalnızca 12 km mesafede yer alan kayak merkezinde harika bir gün geçirip, Karmatte Bungalow ile sizlere sunulan birbirinden özel imkânlardan yararlanarak harika bir deneyim yaşamak için hemen bizleri arayın ve en uygun fiyatlarla kiralayabileceğiniz evlerimiz için randevu alın.

Kartepe Bungalov

Karmatte Bungalow olarak, ayrıcalıklı imkânlarımız ile hizmetlerimiz ile kusursuz bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlıyor, tesisimiz içerisinde sizler için birbirinden özel imkanlar barındırırken, yalnızca konforlu bir bungalov değil, aynı zamanda sizler için tesisimizde pek çok aktiviteyi ve özelliği bir arada barındırıyoruz.
Doğanın içerisinde her bir köşesi huzur dolu tesisimiz, Kartepe’nin en güzel alanlarından birine konuşlanmış olup, özellikle bulunduğu lokasyon ile sizlere hem Sapanca Gölü hem de Kartepe Kayak Merkezi için çok kısa sürede bir ulaşım imkânı sağlamaktadır.
Uzun yıllardan bu yana siz tatil severler için uzman bir ekip ve her zaman en iyisi için çabaladığımız profesyonel hizmet anlayışımız ile unutulmaz bir bungalov deneyimi sunuyoruz. Kartepe Bungalov ile kış tatilinizi huzurla birleştirebilir, hem oldukça keyifli bir tatil geçirerek hem de ruhunuzu huzurla doldurarak şehrin stresinden zihninizi arındırabilirsiniz.
Tesisimiz içerisinde sizler için harika ve geniş bir bahçe yer alırken, akşam saatlerinde bahçemizde keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sahip olduğumuz otopark sayesinde araç konusunda herhangi bir sorun yaşamayacağınız Karmatte Bungalow tesisimiz ile dilediğiniz tatil günü boyunca eksiksiz bir hizmet ile muhteşem bungalov evlerimizde konaklayabilirsiniz.
Kartepe Bungalov tesisimizde sizler için sunduğumuz tüm imkânlar şöyledir;
• Mangal
• Isıtmalı Havuz
• Treaking
• Şömine
• Jakuzi
• Internet
• Uydu sistemi
• Televizyon
• Wireless
• Kayak
• Kar Motoru
• ATV

Kartepe Konaklama

Kartepe Konaklama

Kocaeli Kartepe’de muhteşem bir doğanın içerisinde bulunan tesisimizin içerisinde sizler için oldukça lüks ve modern bungalov evlerle hizmet vermekteyiz. Yalnızca konforlu bir konaklama için değil, sizler için unutulmaz bir tatil için hizmet veren tesisimiz ile tüm imkânlara sahip bir şekilde özel bungalov evlerimizde aradığınız huzuru bulabilirsiniz.
Kartepe konaklama seçenekleri içerisinde sunduğu hizmet ile en ön plana çıkan Karmatte Bungalow, sizlerin beğenisini kazanmaktadır. Tesisimizde bulunan bungalov evlerimiz 1+1 olup, oldukça geniş bir yapıdadır ve içerisinde 4 kişiye kadar rahatlıkla konaklayabilmektedir.
Sizlerin en konforlu şekilde evlerimizde konaklayabilmesi için bungalovlarımızın içerisinde ve çevresinde size özel harika imkânlar bulunmaktadır. Standart ve aile odaları seçeneği ile birlikte tam pansiyon ve yarım pansiyon seçeneği de sizler için sunulurken, rahatınız için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan bungalov evlerimizde sizleri kimsenin rahatsız edemeyeceği, sessiz, sakin ve size özel bir tatil ve konaklama geçirebilirsiniz.

Kartepe Konaklama İmkânları

Kartepe konaklama imkânları içerisinde Hem gece hem de gündüz için birbirinden eğlenceli ve keyifli aktiviteler bulunurken, sizlerin istekleri doğrultusunda tercih edebileceğiniz havuzlu bungalov ve jakuzili bungalov seçeneklerimiz bulunmakta ve bu sayede bungalovunuza ait bahçenizin içerisinde size özel bir alanda harika bir gün geçirme şansınız bulunmaktadır.
Ahşap ve üçgen şeklindeki ferah bungalov evlerimiz sayesinde sizlere çok farklı bir deneyim yaşatan tesisimizin bungalov evlerinde size özel bir bahçe ve içerisinde mangal alanı, havuz ve jakuzi imkanları bulunmaktadır. Evimizin içerisinde ise son derece konforlu yataklarımız bulunurken, televizyon ve internet bulunmaktadır.
Kartepe konaklama ile harika bir manzaranın içerisinde kendinizi bularak, son derece ergonomik bungalov evlerimiz ile en iyi şekilde konaklayabilir ve en güzel yerlere çok yakın olması sebebiyle bu harika bungalov evlerimizden çok güzel yerlere gezi gerçekleştirebilirsiniz.
Sizler için sunulan ATV, kayak ve kar motoru imkanlarından da yararlanabilir, doğa severler için muhteşem bir deneyim yaşatacak tracking heyecanını yaşayabilirsiniz.

Karmatte Bungalow

Kartepe Bungalow

Karın ve kışın keyfini en huzurlu ve konforlu şekilde çıkarabilmek için Kartepe Bungalow tercih ederek eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Aralık ayından itibaren Nisan ayına kadar çok özel bir kış tatili gerçekleştirebilir, oldukça lüks ve konforlu bungalov evinizde uyanır uyanmaz muhteşem bir manzarayla karşılaşabilirsiniz.
Ormanın derinliklerinden gelen kuş sesleri, doğanın fısıltıları ve tertemiz bir hava ile şehir hayatının tüm monotonluğundan ve yarattığı stresten kendinizi huzurun merkezinde bulabilir, ister tek başınıza ister sevdikleriniz ile bu muhteşem doğada bungalov evlerimizde konaklayarak, Kartepe Kayak Merkezi’nde harika bir kayak deneyimi yaşayabilirsiniz.
Müşteri memnuniyeti adına en ince ayrıntısına kadar sizler için her şeyi düşünen ve sizlere harika bir hizmet sunan Kartepe Bungalow ile sıra dışı bir tatil yaşayabilirsiniz. Son derece lüks ve modern bungalov evlerimizin bahçesinde havuz ve jakuzi keyfi yaşayarak soğuk kış günlerinde bile ısıtmalı havuzlarımız ve jakuzimiz ile kendinizi harika hissedebilirsiniz.

KARMATTEBUNGALOW
KARMATTEBUNGALOW

Karmette Bungalow Fiyatları

Karmette Bungalow fiyatları, bizi tercih etmek isteyen kişiler tarafından oldukça merak edilirken, bizler, sizlerin memnuniyeti adına en özel hizmetlerimizle en konforlu ve ayrıcalıklı konaklama imkânlarını sizlerle buluştururken, çok uygun günlük kiralama fiyatlarıyla da sizlerleyiz.
Sizlere özel bungalov evlerimiz için erken rezervasyon yaptırarak daha da uygun fiyatlarla dilediğiniz gün boyunca bungalov tatilinizi yapabilir, istekleriniz doğrultusunda tercih edecek olduğunuz bungalov evlerimiz için sitemizden gerek Whatsapp hattımızla görüşme sağlayarak gerek online randevu sistemimiz üzerinden randevunuzu oluşturabilirsiniz.
Fiyatlarımız ve hizmetlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi için bizlerle dilediğiniz zaman iletişime geçebilir, aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Harika bir tatil deneyimi için yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalmadan, çok özel bir lokasyonda bulunan ve tüm fırsatları içerisinde barındıran tesisimiz sayesinde günlük uygun fiyatlarımızla kış tatili için en doğru tercihi verebilirsiniz.
Karmette Bungalow ile bir tatil planı yapmak sizler için harika bir deneyim olacak. Tesisimizin 5 km uzaklığında bulunan Maşukiye, 7 km uzaklıkta bulunan Sapanca Gölü ve yalnızca 12 km uzakta olan Marmara’nın en gözde kış turizmi yerlerinden Kartepe Kayak Merkezi ile birlikte çok güzel bir gezi ve tatil planı gerçekleştirebilirsiniz.

rezervasyon

0531 026 80 00

Kartepe Konaklama

Kartepe Konaklama Karmatte Bungalow Karmatte Macera Parkı Kartepe Bungalov Zirvedeki Sınırsız Eğlence

0531 026 80 00