Kartepe Alternatif Konaklama

Kartepe Konaklama Karmatte Bungalow Zirvedeki Sınırsız Eğlence

Kartepe Alternatif Konaklama

Büyük şehirlerin kalabalığı, trafiği, gürültüsü ve kirliliğinden kaçmak isteyenlere, nefes aldıran konumuyla Kartepe, gelenlere kucak açar. Görkemli dağları, yeşil ormanları, temiz havasıyla eşsiz güzellikleri içinde barındıran Kartepe’de, tüm mevsimlerde tatil yapılabilir.

Bilinmeyen Güzellikleriyle Kartepe

Bahar mevsiminin ilk aylarından itibaren dağları, tepeleri yemyeşil renge bürünen ortam, kış aylarında beyaz pelerin gibi karlar altında kalır. Ankara, İstanbul ve Eskişehir’e yakın olan ulaşım mesafesi hafta sonu ve günübirlik tatil için fırsatlar sunar. Kış sezonunda 5 ay boyunca karlı dağlarıyla kayak ve kış sporlarına ev sahipliği yapar.  Yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen bölgeye ulaşım kolaydır. Kartepe konaklama alternatifleri doğal, dinlendirici ve huzur vericidir. Etkinlikler, eğlenceler, yarışmalar ve çeşitli organizasyonların yapıldığı bu tatil beldesinde, kayak merkezi olmasının avantajı fazlasıyla hissedilir.

Karmatte Bungalow

Kartepe’nin bağımlılık yapan eşsiz güzellikleri ve unutulmaz etkinlikleri: Her seviyeye uygun kayak pistleri, muhteşem dağ ve eğlenceli kayak pistlerine bakan odalar, yakın çevre doğa ve kültür turları, heyecanlı ve adrenali yükseltici kış sporları, eğlenceli yılbaşı kutlamaları, okul ara dönem tatilleri, Winterfest organizasyonu ve eğlenceli sanatçılar, mangal, barbekü ve sucuk keyfi..

Kayak, Alp Disiplini ve snowboard eğlencenize ara vererek yakın çevre turlarına katılabilir, yamaç paraşütü, trekking, tabiat parklarının keşfini yapabilirsiniz. 1608 rakıma sahip bölge, temiz havası ve panoramik görüntüye sahiptir.

Kartepeye oldukça yakın yeşil cennet Maşukiye’de alabalık keyfi yapabilmek unutulmaz ve benzersiz bir deneyim sunar. Sapanca gölünde piknik yapabilir, bisiklet turlarına katılarak göl etrafını gezebilirsiniz. Yakın civarda bulunan Kirazlı Yaylası, Aygır Deresi, Kuzu Yaylası, Thököly İmre Anıtı, Uzuntarla, Sarımeşe, gezilecek ve keşfedilecek güzellikler sunar.

Kartepe Alternatif Konaklama

Kartepe’de Alternatif Konaklama

Zaman kavramını unutturan Kartepe Bungalov evlerinde tatil keyfi, pozitif enerji depolamanıza yardımcı olur. Doğanın içinde, yeşilin, ormanın kokusunu hissederek, ruhunuzu arındıran ortamda ailenizle, sevdiklerinizle birlikte yeni deneyimler kazanırsınız. Sıcak, huzurlu ve rahat ortam, şehrin yarattı tüm stresi atmanızı sağlar. Orman terapisi ruhunuzu gevşetir. Toprağın dokusu, ormanın kokusu bungalovlarda hissedilir. Minimalist ve doğal tasarıma sahip evlerde konforlu ve keyifli ortamlar sunulur. Ahşap ve doğal tasarıma sahip evlerin sundurması, verandası dinlendirici ve keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Bir tarafında Kartepe manzarası, diğer tarafında muhteşem doğa güzellikleriyle Sapanca Gölü, keyifli ortamınıza eşlik eder. Maşukiye ve Kartepe ormanlarından gelen kuş sesleriyle, doğaya merhaba diyerek uyanacağınız, temiz havayı içinize çekerken hayat bulacağınız ortamda nefes alarak, doyulmaz tatlar yaşarsınız. 1+1 konsepte tasarlanan ahşap evler, 4 kişilik aile için rahat ve konforludur. Kayak merkezine yakın olan lokasyon Maşukiye, Sapanca Gölü ve Kartepe Kayak merkezinin ortasında yer alır.

Doğanın göbeğinde mangal keyfi yapabilir, Sapanca Gölü’nde yürüyüşe katılabilir, Maşukiye ormanları içinde dere kenarında, kiremitte Alabalık lezzetini tadabilirsiniz. Kar motoru, kayak ve ATV servisi tesislerde sunulur. Oda konforunda, ısıtmalı havuz, jakuzi, şömine, otopark, televizyon, wireless, uydu sistemleri standart olarak bulunur. Kartepe Bungalow evlerinde tüm ihtiyacınız ve ekstra konfor sağlanır.

Yaşamın tüm yorgunluğunun atıldığı, doğanın huzur verici koynunda, yeşilin bin bir rengi, suyun eşsiz güzellikleri, beyaz gelin gibi karlı dağlarıyla Kartepe, size cennetten bir armağan olarak sunulur. Her bir köşesinde, doğa güzellikleri birbiriyle yarışırcasına yer alan bölgede, bahar ayları, cıvıl cıvıl uyanışına tanık eder tüm konuklarını. Kış aylarında beyaz bir pamuk tarlasına dönen dağlar, kayak mevsimini açarak davet eder herkesi.

Bungalov Evlerinde Sağlık ve Huzur

Kartepe Bungalov evleri, bedensel ve ruhsal olarak sağlıklı ortamlar sunar. Ahşap ve tamamen doğal malzemeler kullanılarak üretilen bu evlerde, kimyasal içerikler ve sentetik malzeme bulunmaz. Tasarımı sade olarak yapılan evler, göz yormayan sakinleştirici ve dinlendirici özellikler sunar. Doğal ortamlarda bulunan evlerde temiz hava akımı sağlanır. Ev ortamında oluşan bol oksijen sirkülasyonu nefes darlığı, astım ve koah gibi kronik hastalıkları yaşayan kişilerin, rahat nefes almalarını ve sağlıklı nefes terapileri yapmasını kolaylaştırır. Doğal ve ahşap ortam nem ve küf içermez. Romatizma gibi eklem ve kemik rahatsızlıkları yaşayanlara sağlıklı ortam sağlar.

Ev konforundan üstün kalitede rahatlık ve dinlenme yaratır. İzole bir hayat sunarak, şehir ortamından uzak, sakin, huzurlu alan vererek, stres oluşumunu engeller. Dinginlik ve sessizlik ruhsal meditasyonu sağlar. Otantik özellikleri, zaman kavramını unutturan atmosferi, farklı tatil deneyimi sunar. Balayı ve sevgililer günlerini özel kılan ortamlar, unutulmaz anlar yaşatır. Sevdiklerinizle samimi bir ortamda, ahşabın sıcak dokusu içinde keyifli ve eğlenceli tatil imkânı yaşamanızı sağlar.

Kartepe Bungalov Evleri Avantajları

  1. yüzyıl mimarisinden esinlenerek yapılan Kartepe Bungalow evleri, salaş görüntüsü altında inanılmaz konfor sağlar. Geniş sarkıtları güneşten korunmayı sağlarken eve estetik şıklık kazandırır. Alçak eğimli yapısı şirin ve samimi hava verir. Orman evleri havasında tasarlanan mimari dokusu doğallık sunar. Şık, konforlu, aynı zamanda güvenli evler rahat ve huzurlu tatil yapmanızı sağlayacak şekilde dekore edilerek hazırlanmıştır. İçinde yer alan şömine soğuk karlı geceleri ısıtacak romantik ortam sağlar. Masaj sistemli jakuzi spor aktivitesi sonrası, bedensel gevşemeye yardımcı olur. Çam ormanları kokusuyla, cıvıl cıvıl kuş sesleri içinde ister şömine karşısında, isterseniz veranda da enfes doğa manzarası karşısında, Kartepe’ye has özel kahvaltıyla güne başlama keyfi yaşayabilirsiniz. Orman atmosferini içinize çekerek Japonlara özgü orman banyosu yaparak, bedensel ve ruhsal dinginliğe kavuşabilirsiniz. Ciğerlerinize dolan temiz hava ile tüm kirli havanın yarattığı olumsuz etkileri tedavi edebilirsiniz. Orman havasıyla yıkanan bedeniniz, tazelik hissi yaşayarak canlılık ve dinamizm kazanacaktır.

Ferah, güvenli, sıra dışı ve huzurlu ortamlar sunan ahşap konseptler, otel alternatiflerine göre daha ekonomik tatil olanağı sağlar. Kullanışlı, pratik, konforlu ve doğal hayata uyumlu mimarisiyle ilgi çeken güzelliklere sahip Kartepe Konaklama, sevdiklerinizle sizi şaşırtacak konfor sunar.

Kartepe’de Neden Tatil Yapılır?

Okul tatillerinde, hafta sonlarında, yılbaşı ve özel günlerde kolaylıkla gidilen bölge, zengin doğal güzellikleri ve farklı eğlence ortamları sunar. Kış sporlarının yapıldığı alanda konaklama fırsatı sunulur. Kayak merkezine ulaşım tesisten kolaylıkla yapılır. Merkezi konumda olan tesisten yakın çevreye tarihi, turistik geziler, tabiat turları yapılması kolaydır. Gençlik festivallerinin düzenlendiği bölgede konserler, etkinlikler, eğlence ve şenlikler düzenlenir. Tarihi dokusu, kültürel değerleri, eğlence ve etkinlik merkezi oluşundan dolayı, gençlerin tercih ettiği tatil merkezlerinin başında yer alır. Ankara, İstanbul, Eskişehir ve yakın illerde bulunan üniversite öğrencileri, festival dönemleri Kartepe’yi tercih ederler. Festival dönemleri ve kış sezonunda tesislerin doluluk oranı %100 e varır. Büyük şehirlerden talep ve ilgi oldukça fazladır. Ulaşım rahatlığı, aktivite ve etkinlik yönünden bol çeşitlilik içermesi, muhteşem doğal güzellikleri, adrenalin ve dinginliğin aynı ortamda yaşanması bölgeyi çekici kılan özelliklerdendir. Her yaşa yönelik aktivite sunan bölge, extrem sporları yaşatırken, huzur, sakinlik ve meditasyon veren etkinliklere çağıran doğa güzellikleri, ayrı ayrı heyecan yaşatan özellikler sunar. Yaşam çıtasının yükselmesini sağlayan keyif ve huzur veren ortam, bedenlere pozitif enerji ve biyoenerji yüklenmesine yardımcı olur. Her köşesinde farklı güzellik barındıran Kartepe, doğası, dağları, havası, ormanı, eşsiz güzellikleriyle insanları kendine bağlar.

rezervasyon

0531 026 80 00

Kartepe Konaklama

Kartepe Konaklama Karmatte Bungalow Karmatte Macera Parkı Kartepe Bungalov Zirvedeki Sınırsız Eğlence

0531 026 80 00